12 Eylül 2009 Cumartesi

Beşiktaş'da aday enflasyonu

Beşiktaş’ta yeni yılın ilk ayı yapılacak seçimli genel kurul öncesi başkan adayı sayısı artıyor.

Beşiktaş'ta başkanlık yarışı kızışıyor. Murat Aksu'nun adaylığını resmen açıklamasının ardından Celal Kolot'un da belli şartlarda aday olacağını duyurmasıyla devam eden süreçte yeni bir aşamaya gelindi. Fikret Orman ve İbrahim Altınsay da Beşiktaş'ta başkanlık koltuğunayan gözle bakıyor.

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklama yapan Fikret Orman, adaylığı konusunda camiadan büyük baskı aldığını, önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını söyledi.

2004 yılındaki Olağanüstü Genel Kurul'da Yıldırım Demirören'e rakip olan Orman, Murat Aksu'nun adaylığını olumlu karşıladığını vurgulayarak, "Önemli olan Beşiktaş’ın var olan sorunlarının çözümüdür. Borç yükü, Demirören’e olan ve kulübün kendi borçlarının nasıl ödeneceği konusunda somut adımlar atılmalıdır. Bunların tartışılmasının erken olmadığını düşünüyorum. Ben daha önceki adaylığıma kongreye 25 gün kala karar vermiştim" dedi.

Daha önce futbol takımına Guinti, Zago gibi isimleri kazandıran İbrahim Altınsay'ınsa, şu an için kesin konuşmamakla beraber, bu yönde teklifler aldığını doğruluyor. Goal.com'a ulaşan bilgilere göre aslında Yıldırım Demirören'in kulüpteki en ateşli muhaliflerinden sayılan Altınsay'ın, başkanlığı uzun süredir düşündüğü ve içinde bulunduğumuz günlerde bir tür nabız yoklaması yaptığı kaydediliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder